Reclamă
Reclamă

Pompierii din Mehedinți sunt implicați, sâmbătă, într-o acțiune contra cronometru pentru salvarea unei femei de 86 de ani care a căzut într-o fântână la o adâncime de 25 de metri. „O echipă de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, Grupul Special de Salvatori, formată dintr-un ofițer și șase subofițeri, specializați în intervenții de extragere a persoanelor din medii ostile vieții, urmează să se deplaseze în localitatea Gârlă Mare, cu un elicopter SMURD Black Hawk aparținând Inspectoratului General de Aviație al MAI”, a transmis, sâmbătă, IGSU, citat de News.ro.

IGSU a precizat că solicitarea vine ca urmare a unei situații de urgență generate de căderea unei persoane în vârstă de 86 de ani într-o fântână. „Din informațiile pe care le deținem până la acest moment, persoana se află la o adâncime de aproximativ 25 m, fiind ancorată de o pompă submersibilă, la suprafața apei, conștientă. La acest moment, echipele operative ale ISU Mehedinți intervin cu o autospecială pentru intervenția la dezastre, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, dar și un buldoexcavator”, a mai transmis sursa citată.

Acțiunea de salvare este în plină desfășurare, pompierii încercând să asigure toate măsurile necesare pentru a o extrage în siguranță pe femeia aflată într-o situație extrem de dificilă. Elicopterul SMURD Black Hawk a fost trimis pentru a asigura asistență medicală de urgență și transport rapid, dacă va fi necesar.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro