Reclamă
Reclamă

Raluca a supraviețuit unui accident rutier grav, suferind fracturi vertebrale cominutive la nivel toracic și lombar (T7, L1 și L2). După transportul la un spital din apropiere pentru evaluare și stabilizare, ea a fost transferată la Spitalul Clinic SANADOR pentru o intervenție urgentă la coloană.

La Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Clinic SANADOR, investigațiile imagistice complete au confirmat diagnosticul de leziune gravă, manifestată prin dureri intense de spate. Dr. Marius Catană, medic primar neurochirurgie, a preluat cazul Ralucăi, efectuând o operație complexă ce a durat peste 4 ore. În urma intervenției, regiunile vertebrale fracturate au fost stabilizate, permițând pacientei să-și recapete postura normală și controlul mișcărilor.

„Domnul doctor Marius Catană este medicul care face minuni! Am știut din prima clipă că am ajuns unde trebuie pentru a fi salvată! De la prima interacțiune, am simțit că este medicul căruia îi pasă cu adevărat de pacient, cu o abordare profesionistă, elegantă și cu o vastă experiență. Îi sunt recunoscătoare!”, a declarat Raluca.

Reclamă

După operație, Raluca a urmat un program de recuperare medicală la SANADOR, inclusiv ședințe de kinetoterapie, reușind în scurt timp să revină la activitățile obișnuite.

Spitalul Clinic SANADOR dispune de un bloc operator echipat cu aparatură de ultimă generație, precum microscoapele operatorii Zeiss Kinevo 900, și o echipă de neurochirurgi experimentați care efectuează diverse intervenții chirurgicale, inclusiv vertebroplastie și alte proceduri minim invazive pentru afecțiuni spinale.

Pacienții operați sunt monitorizați permanent în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă de categoria I și beneficiază ulterior de un program personalizat de reabilitare medicală. Urgențele medicale și chirurgicale sunt tratate prompt în Compartimentul de Primiri Urgențe, singurul din sistemul medical privat din România.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro