Cântăreața de muzică populară trăiește o frumoasă poveste de dragoste, după două mariaje eșuate. Aceasta și-a găsit fericirea în brațele unui avocat cu care are o relație de peste 20 de ani. 

Cei doi au o relație de lungă durată, dar nu vor să oficializeze legătura. Iubitul cântăreței este și el divorțat și are doi copii. În vârstă de 76 de ani, Saveta Bogdan a avut două mariaje eșuate. Artista a recunoscut că sfârșitul celei de a doua căsnicii s-a terminat mai rău decât prima.

“A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. Știa șapte limbi străine… am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit artista pentru wowbiz.ro.

Social Media

Cei doi nu sunt căsătoriți

Saveta Bogdan îl ține secret pe partenerul ei, dar recunoaște că se simt bine și vorbesc frecvent. Acesta este mai tânăr decât artista și se iubesc de 20 de ani.

”Am pe cineva să mă încălzească, dar nu în fiecare zi. Mai răruț că este mai drăguț. De Ziua Îndrăgostiților a venit domnul avocat și mi-a adus flori și o bluză roșie cu paiete. I-am luat și eu lui o bluză, dar faptul că a venit și că am pe cineva mă face să mă simt bine. El are doi copii, este divorțat și suntem împreună de 20 de ani. Nu ne-am căsătorit, avem doar așa, o relație. Mă întreabă dimineața ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Vorbim și la 2 noaptea”, a spus cântăreața la Antena Stars.