Reclamă
Reclamă

Un tren care circulă între Timișoara Nord și Mangalia și care a plecat miercuri va ajunge la destinație cu o întârziere de peste cinci ore. Compania CFR Călători afirmă că această întârziere a fost cauzată de mai multe probleme: avarierea locomotivei după ce a lovit un copac căzut pe linie, o defecțiune la un vagon și lipsa de tensiune în firul de contact, pe un tronson, din cauza furtunilor, conform News.ro.

Potrivit CFR Călători, trenul IR 1992 Timișoara Nord (pl 17:51) – Mangalia (sos 09:28), cu plecare din Timișoara Nord în 26 iunie, va sosi la destinație cu o întârziere semnificativă, de peste 300 de minute.

„Principalele cauze care au condus la această întârziere sunt: lovirea unui copac aflat în gabaritul liniei ce a condus la avarierea locomotivei și a necesitat schimbarea acesteia; remedierea unei defecțiuni apărute la un vagon; lipsă tensiune în firul de contact dintre stațiile Balota și Tamna din cauza fenomenelor meteorologice”, a transmis sursa citată.

Reclamă

Reprezentanții CFR Călători au precizat că, în stația Fetești, călătorilor li se va oferi apă.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro