Cele două nu au nevoie cu siguranță de nici o prezentare fiind două dintre cele mai celebre prezențe feminine de pe micul ecran. Au intrat în casele românilor prin prisma meseriei de peste 20 de ani, bifând cu succes două dintre cele mai longevive cariere în televiziune de după anii ’90. Andreea Esca și Andreea Marin sunt extrem de îndrăgite de publicul din România însă despre relația de prietenie dintre ele două nu s-a știut vreodată nimic.

Andreea Esca și-a susținut colega de breaslă

Andreea Marin și Andreea Esca nu au apărut de multe ori în același context public, cel mai probabil din cauza contractelor de exclusivitate pe care ambele vedete le au cu posturi diferite de televiziune. Cu toate acestea, recent ambele vedete au fost surprinse împreună în cadrul unui eveniment. Și nu unul oarecare ci organizat pas cu pas de fosta Zână a Surprizelor. Andreea Marin a pus bazele unui proiect unic în România, iar lansarea lui a fost un succes. Hubul de creativitate al prezentatoarei are la bază ideea de promovare a tinerelor talente în zona de creativitate.

Odată cu deschiderea hub-ului, Andreea a devenit ambasador pentru unul dintre brandurile de bijuterii din România, companie care realizează accesorii de valoare unicate „însuflețite”. Mai exact, în era digitalului, bijuteria purtată de orice persoană, prin intermediul tehnologiei poate exprima emoția pe care purtătorul o are în momentele respective. Sistemul este unul cât se poate de simplu fiind nevoie doar de o simplă apropiere a telefonului mobil de bijuterie, iar device-ul va scoate la iveală sentimentul pe care persoana în cauză îl traversează.Andreea Marin i-a dăruit fiicei ei un astfel de accesoriu alături de un mesaj emoționant. Alături de prezentatoare au luat parte la evenimentul restrâns și alte vedete de la noi care au o legătură de prietenie cu Andreea, precum Simona Pătruleasa sau Anca Serea.