Liivu Vârciu a încheiat demult capitolul „Adelina”, dar trecut îl mai urmărește din când în când.

Ani la rând, Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu au trăit o poveste de dragoste uimitoare. Din păcate, relația lor nu a avut un final fericit, iar cei doi au fost nevoiți să puna punct poveștii de iubire. Acum, fiecare este fericit alături de o altă persoană și tind să creadă că asta a fost mâna destinului.

Liviu Vârciu a iubit-o nebunește pe Adelina Pestrițu. Cei doi s-au combinat pe vremea când Liviu este pe val mai mult ca niciodată. Trupa L.A. avea concerte pe bandă rulantă, iar Liviu este idolatrizat de milioane de fane. Adelina i-a pus capac artistului, iar la scurt timp, aveau să-și oficializeze relația.

Iubirea lor a fost una cu năbădăi. Sătui de atât opinii în contradictoriu, Liviu și Adelina au decis să se despartă, spre dezamăgirea fanilor. Artistul a suferit mult timp după brunetă, asta până când Anda Călin l-a făcut să iubească din nou.

Întâlnire de gradul zero! Cum a decurs momentul în care Liviu Vârciu a dat nas în nas cu mătușa Adelinei Pestrițu
Facebook

Liviu Vârciu a fost luat prin surprindere

Totuși, lumea este mică, iar Liviu Vârciu a aflat asta pe propria piele. În urmă cu câțiva ani, atunci când participa la emisiunile lui Nea Marin, artistul a avut parte de șocul vieții lui. Fix când nu se aștepta, acesta a dat de mătușa Adelinei Pestrițu. Colegii lui au rămas uimiți de mâna destinului, dar s-au și amuzat, în același timp.

Jean de la Craiova a râs pe seama lui Liviu și, inițial, a crezut că este vorba despre o farsă. Spre uimirea tuturor, totul a fost cât se poate de real. Femeia i-a și explicat lui Liviu o parte din arborele genealogic, pentru a se convinge că spune adevărul.

„Eu sunt verișoara lui Jean, neam cu Pestrița. Nu-ți vine să crezi? Mamaie Pestrițu, Maria și cu mama mea, Lucica au fost surori. Oricum, ești adoratul nostru! Dintotdeauna ai fost. Pentru noi, ai rămas nepotul nostru. Vezi, soarta!”, a spus femeia.

„Cum am nimerit la unchiul meu și la mătușa mea pe care nu i-am văzut niciodată. Pestriți, dar neamuri cu mine”, a spus Liviu Vârciu.

 

@starloveib #starlove ♬ sunet original – [email protected] IB

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.