Smiley și Laura Cosoi au fost împreună cinci ani de zile. Cei doi s-au cunoscut în anul 2007, prin prisma serialului „Cu un pas înainte” producție ce era difuzată pe PRO TV. Când toată lumea se aștepta ca cei doi să își unească destinele, în anul 2012 cei doi iubiți și-au anunțat despărțirea.

Acum, la 10 ani de la despărțire, Laura Cosoi a dezvăluit care este în prezent legătura cu fostul iubit. Aceasta mărturisește că se mai întâlnește cu Smiley, dat fiind faptul că ambii lucrează în cadrul aceleiași agenții de impresariat.

„Nu e nimic ieșit din comun..”

Sursa: Social media

„Fiecare are treaba lui. Suntem în aceeași agenție de impresariat, motiv pentru care ne mai întâlnim, în diverse situații, dar nu e nimic ieșit din comun.” a declarat Laura Cosoi, pentru impact.ro.

Laura dezvăluie faptul că în momentul în care au anunțat separarea, cei ce îi îndrăgeau au suferit teribil. De asemenea, Laura Cosoi a infirmat faptul că în relația lor ar fi fost vorba de infidelitate.

„Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că a scris ceva urât despre noi, că nu avea ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel.” a declarat Laura Cosoi într-un interviu pentru okmagazine.ro

În momentul în care a aflat că fostul său partener va deveni tată, Laura Cosoi s-a arătat fericită de acest eveniment special din viața lui Smiley. Ba chiar mai mult, aceasta l-a felicitat pe iubitul Ginei Pistol.

Da, l-am felicitat.Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun.” a declarat în anul 2020 Laura Cosoi pentru sursa citată