Cristina de la „Insula Iubirii” a decis să îi ofere libertatea iubitului ei după ce l-a văzut cu ispita în baie. Chiar dacă între Sebastian și ispita Oana nu s-a întâmplat nimic concret, Cristina simte că iubitul ei este atras de altă femeie și recunoaște că și ea este atrasă de ispita Bogdan.

Cristina a hotărât să-i ofere libertatea lui Sebastian după ce a văzut imagini cu el și ispita Oana Monea. Libertatea de a simți și de a nu minți, pe el însuși și pe alții. Cristina este de părere că „Insula Iubirii” este despre a fi tu însuți, de a-ți asuma sentimentele reale și de a face doar ceea ce îți transmite inima.

Decizia luată de Cristina, după ce și-a văzut iubitul în baie cu o ispită

Cristina a decis, chiar înainte de a vedea imaginile cu Sebastian și Oana Monea, că amândoi au nevoie de libertate.

„Este galant, are grijă, este atent. Îmi aduc cum se comporta cu mine. Sebastian așa este într-o relație. Ce simt eu pe insulă pe vila noastră, îl simte și Sebastian, simte atracție față de Oana, iar eu față de Bogdan. Foarte bine că au intrat, au făcut ce au simțit. Ce ar fi făcut, asta au simțit.

Concluziile sunt luate. Din discuțiile pe care le-am avut am înțeles că am pus mai presus nevoile lui Sebastian și m-am lăsat pe mine pe locul doi.

Noi suntem în etape diferite ale vieții noastre și din moment ce a apărut atracție.. automat au apărut incertitudinile. Nu aș dori să țin un bărbat pe loc și nu aș dori nici eu să stau pe loc.

Cumva, iubirea pe care o am pentru Sebastian nu știu dacă e o altă formă de iubire. Sunt multe concluzii. Îmi doresc să mă pun pe mine pe primul loc. Pentru că nu am avut ocazia să fiu alături de Sebastian azi, de ziua lui, îmi doresc să nu-și pună bariere, ci să simtă ce-i oferă insula.

Pentru că nu am avut ocazia să-i ofer un cadou, cel mai de preț cadou pe care pt să i-l dau este libertatea.

Sebastian își dorește să fie un bărbat liber, iar eu îi ofer libertatea de a simți și de a nu se minți pe el sau pe mine. Eu aleg prospețimea și îi ofer și lui libertatea”, a fost hotărârea luată de Cristina pe Insula Iubirii.

Sebastian, iubitul Cristinei și ispita Oana au rămas singuri în baie

În episodul cu numărul opt de la „Insula Iubirii” , sezonul 6 diuzat pe  24 mai 2022, Sebastian și Ispita Oana Monea au mers împreună la baie și nu au vrut să explice ce s-a întâmplat acolo.

„Am avut un moment de ziua mea în care am intrat în baia mea cu Oana și s-au bușit lavalierele. Am intrat alături de Oana în baie și nu pot să-ți spun… Știu ce am făcut și o să vă spun la finalul emisiunii”, susține Sebastian.