Rai și Eda s-au lăsat pradă sentimentelor și au dat un sens conexiunii și chimiei dintre ei. iubitul Laviniei pare că are sentimente puternice pentru ispita Eda, alături de care a făcut show aseară. Concurentul și-a asumat relația dintre el și ispită. Aseară, cei doi s-au lăsat purtați de val și au dansat împreună.

În ediția de aseară, Rei și Sebastian și-au sărbătorit amândoi ziua de naștere, fiind născuți în aceeași zi. Ispitele lor preferate le-au dansat lasciv, dar nici Rei nu s-a lasat mai prejos și i-a dansat și el, la rândul lui, ispitei Eda, alături de care și-a și asumat relația în Thailanda.

Rei și Eda s-au lăsat purtați de val. Toată atenția a fost îndreptată asupra celor doi

Venit în Thailanda alături de iubita lui Lavinia, Rei a vrut să își testeze atât iubirea lui, cât și pe a ei. Deși patru ani de zile au fost mereu unul lângă celălalt, cu bune și cu rele, lucrurile s-au schimbat.

Rei a recunoscut și și-a asumat relația pe care o are cu ispita Eda. La rândul ei, tot în ediția de aseară, Lavinia s-a sărutat cu ispita Florin Cerghit.

Rei a vrut să ducă relația cu Eda la un alt nivel

Pentru că Rei și-a droit să ducă relația cu Eda la un alt nivel, concurentul i-a propus să doarmă împreună.

Aceasta l-a refuzat, cu mențiunea că imaginea ei de profesor ar avea de suferit.

„Reputația și imaginea mea de profesor s-ar duce de râpă. Așa că a înțeles, m-a ascultat. Mai ales că avem tot timpul din lume să dormim împreună și altundeva. Cred că va exista un conflict între masculul alfa de până acum, Rey. Care era sufletul petrecerii și dădea startul la orice activitate și Ionuț, care are o personalitate puternică și ar vrea să fie în centrul atenției. Liderul de până acum se simte amenințat. Există o competiție între ei”, a spus ispita Eda.