Ediția de ieri a scos la iveală noi probleme în relația dintre Rey și Lavinia. Încă iubitul concurentei, Rey pare că a uitat de Lavinia și se arată încântat de prezența ispitei Eda. Tânăra este de părere că face acest lucru dintr-o răzbunare după ce i-a spus că este imatur. În schimb, se pare că Rey merge mai departe în așa-zisa relație cu ispita.

Lavinia: Mă aștept să văd mai multe de acum înainte

Rey pare tot mai îndrăgostit de Eda. Chiar și așa, ceilalți concurenți și nici ispitele nu cred în sentimentele reale ale acestuia pentru tânăra. Aceștia sunt de părere că a ales să își îndrepte atenția către Eda pentru că este rănit în orgoliu de spusele iubitei sale.

Lavinia a văzut imaginile cu iubitului ei în care se sărută cu Eda. Tânăra a mărturisit că s-a apropiat de ispită doar pentru că este deranjat de reproșurile făcute în urmă cu ceva timp.

Antena 1

Prin așa-zisa „îndragosteală” dintre cei doi, Rey ar încerca să îi plătească cu aceeași monedă iubitei sale. Ba mai mult, Lavinia a mărturisit că Rey va merge mai departe.

„Nu mă surprinde, mă aștept să văd mai multe de acum înainte. El trăiește momentul. E puțin penibil. Nu mă mai ating lucruri de genul, îl cunosc pe Rey.

Când se simte vinovat începe să atace în diferite moduri. Unele din modurile în care mă atace de obicei este copilul, pentru faptul că el nu e lângă mine”, a spus Lavinia după ce a văzut apropierile dintre Rey și ispita Eda.

Se pare că Lavinia își cunoaște destul de bine iubitul, drept dovadă, Rey i-a propus ispitei Eda să doarmă cu el. În timp ce discutau, tânărul i-a mărturisit că și-ar dori să o cunoască mai bine și de ce nu, să meargă împreună cu el în Camera Liberă, locul destinat celor care vor intimitate.