Ediția de aseară, 24 mai a scos la iveală noi probleme în relațiile de cuplu. De această dată, protagoniștii sunt Sebi și Oana, care au intrat împreună în baie. Totuși, Cristina nu pare să fie deranjată de apropierile dintre ispită și iubitul ei, spre surprinderea fanilor. 

Cristina, nici urmă de gelozie?

Ei bine, în episodul trecut, Sebi și ispita Oana au dat la o parte timiditatea și au intrat împreună în baie. Totuși, concurentul nu și-a dorit să dezvăluie ce s-a întâmplat între el și tânără. Ba mai mult, acesta a mărturisit că va spune abia la finalul emisiunii ceea ce nu s-a văzut la televizor.

În timp ce Sebi pare că adoră compania ispitei, Cristina nu dă dovadă ca ar fi o iubită geloasă. Acest lucru i-a luat prin surprindere pe fani, tânăra fiind mai degrabă cea care își încurajează iubitul să cunoască și alte fete. Declarațiile Cristinei au stârnit totuși controverse, iar Sebi pare că este aproape să cadă în păcat.

„Sebastian își dorește să fie un bărbat liber, iar eu îi ofer libertatea de a simți și de a nu se minți pe el sau pe mine. Eu aleg prospețimea și îi ofer și lui libertatea”, a mărturisit iubita lui Sebi, Cristina.

Insula iubirii. Reacția Cristinei după ce a văzut apropierile dintre Sebi și ispita Oana. Tu te-ai fi așteptat la asta?
Antena 1

Atunci când au intrat în competiție, cei doi declarau că sunt un cuplu solid și că vor face față cu brio provocărilor. Situația pare să se fi schimbat, mai ales că tânărul pare cucerit de Oana. Deși au pășit încrezători în această călătorie, lucrurile nu stau chiar așa roz precum au declarat la acel moment. După ce a văzut imaginile, Cristina pare să fie și mai interesată de Bogdan și este decisă să îi acorde libertate iubitului.

„Este galant, are grijă, este atent. Îmi aduc cum se comporta cu mine. Sebastian așa este într-o relație. Ce simt eu pe insulă pe vila noastră, îl simte și Sebastian, simte atracție față de Oana, iar eu față de Bogdan”, a mai spus concurenta.