Lavinia și Rei sunt împreună de patru ani de zile. De-a lungul timpului, relația celor doi a suferit suișuri și coborâșuri, însă au reușit să depășească orice obstacol. Ajunși pe Insulă, cei doi aveau să treacă prin cel mai mare test al iubirii dintre ei.

Primul sărut din casa fetelor a avut loc deja. Spiritele s-au încins între Lavinia și ispita Florin Cerghit. Cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor și au început să se apropie și mai mult.

Lavinia și Florin s-au lăsat purtați de val. Cei doi au avut primul sărut

Iubita lui Rei a căzut pradă ispitei Florin. Pentru că Rei, iubitul Laviniei s-a cuplat cu ispita Eda pe insula băieților, Lavinia nu a trecut cu vederea. Aceasta a început să se îndrăgostească de Florin Cerghit, una dintre ispitele masculine. Aseară, cei doi s-au sărutat pentru prima dată.

Lavinia și Rei și-au încălcat promisiunile făcute la intrarea în competiție

Certurile, despărțirile și împăcările din cei patru ani de relație au constituit un motiv major pentru care cei doi au decis să participe la „Insula Iubirii”.

Lavinia Pop și Nagy Reymond Szabolcs sunt împreună de patru ani de zile. Relația lor a fost presărată cu de toate.

Totuși, iată ce au vrut să își demonstreze cei doi, în cadrul competiției.

„Vreau să văd dacă își știe limitele, dacă poate să țină în cap chestia că are femeie, că are iubită și nu poate moral să încalce niște lucruri despre care știe că m-ar deranja.

Antena 1

I-aș ierta o noapte de beție, nu mă blochez în chestia asta. Atâta timp cât nu e din suflet. Ți s-a întâmplat, nu te duci tot timpul la ea (…). Am înșelat eu o dată, s-a întâmplat la început, după o lună de relație”, a spus Lavinia, la începutul emisiunii.

Rei nu i-ar ierta iubitei sale o rătăcire la beție

„Nu i-aș ierta o noapte de rătăcire la beție. Din moment ce te iubești și simți chestia asta ai limite. Îți menții statutul de domn și de femeie, simplu!”, a spus Rei, la începutul emisiunii.