În ultima ediție a emisiunii „Insula Iubirii”, ispita masculină Dinu a părăsit show-ul, fiind nominalizat în unanimitate de către concurente. Acum, după experiența din Thailanda, Dinu pare că și-ar dori să mai participe la o altă emisiune, iar internauții au fost surprinși să vadă ce alegere a făcut acesta.

Alături de alți nouă bărbați, Dinu și-a jucat rolul de ispită în cadrul emisiunii „Insula iubirii”, însă în cele din urmă fetele pe care a încercat să le ispitească au decis că acesta trebuie să plece acasă. Dinu a fost mai mult un observator atent, decât o ispită, fapt ce nu a fost tocmai pe placul concurentelor.

Acum, după eliminare, se pare că Dinu intenționează să apară, din nou, pe micile ecran. Acesta a fost întrebat de către fanii săi dacă ia în considerare să mai participe la o altă emisiune, iar răspunsul a venit imediat. Se pare că Dinu s-ar îndrepta spre emisiunea „Chefi la cuțite”, însă talentul său de bucătar mai are nevoie de multe îmbunătățiri până va ajunge acolo.

„Știu să prepar un sandvici cu șuncă și cașcaval…un deliciu.”, a răspuns Dinu, într-o notă amuzantă.

 Insula Iubirii. La ce emisiune mai vrea să participe Dinu, după eliminarea din Thailanda. Ți se pare potrivit? FOTO
Instagram

Dinu, eliminat de la „Insula iubirii”

Atunci când au trebuit să facă eliminări, fetele de la „Insula iubirii” au știut exact pe cine își doresc să trimită acasă. Toate l-au votat pe Dinu și asta pentru că bărbatul a interacționat cel mai puțin cu ele și a preferat să stea departe și doar să observe atent ce se întâmplă.

„Dinu doarme foarte mult și ne evita, a interacționat cel mai puțin cu noi. Sta foarte mult in camera lui, doarme. L-am simțit puțin prea sus pentru noi, m-am simțit judecată și inferioară”, a spus concurenta Cerasela.

Dinu a primit foarte bine voturile fetelor, simțind la rândul lui că locul său nu este acolo și că interacțiunea cu oamenii de pe insulă este destul de greoaie.

„Pentru mine a fost un test de adaptabilitate. N-am simțit sa interacționez prea mult cu oamenii de aici pentru că nu sunt genul de oameni cu care să interacționez.”, a explicat Dinu Popescu.