Maria Vornicu este una dintre ispitele sezonului 5 de la „Insula iubirii”. S-a dovedit a fi o femeie puternică, încrezătoare în atuurile fizice și extrem de jovială. Se mândrește cu un trup perfect, dar și cu o carieră impresionantă în domeniul aviației. Dar, lăsând aceste detalii deoparte, tânăra a șocat o întreagă rețea de socializare cu ultima sa apariție.

Se pare că ispita nu doar că vrea să facă furori printre concurenții de pe insulă, ci și printre internauți. Mândră de formele sale, așa cum spuneam mai sus, tânăra nu se dă în lături să se lase goală pușcă în fața fanilor. Recent, pe rețelele de socializare, aceasta a apărut în ipostaze de infarct.

Maria Vornicu, în ipostaze desprinse din filmele pentru adulți

Goală-pușcă, Maria Vornicu s-a pozat pe plaja din Thailanda și a publicat fotografia pe conturile sale de socializare. În fața unui frumos apus de soare, ispita s-a dezbrăcat nu numai de inhibiții, ci și de haine. Așezată pe burtă, Maria s-a conformat peisajului natural și s-a fotografiat dezbrăcată de-a întregul.

Fanii au rămas șocați, întrucât ispita s-a dovedit a fi o adevărată expertă în arta seducției. Unde mai pui că bărbaților care o admiră le-a crescut pulsul, iar temperaturile au fost la cote maxime, după cum demonstrează comentariile care au curs care mai de care mai incitante. Vă garantăm că imaginile sunt demne de cei peste 18 ani.

Insula Iubirii. Ispita Maria Vornicu, în ipostaze 18+! Focoasa blondină s-a pozat goală-pușcă pe plajă, iar bărbații au înlemnit. FOTO
social media

Cine este și cu ce se ocupă Maria Vornicu

Maria Vornicu are 37 de ani și este ispita noului sezon „Insula iubirii”. Se consideră o femeie împlinită și hotărâtă să-și demonstreze potențialul seducției. Aceasta este stabilită în Capitală și a activat în domeniul aviației timp de 17 ani, în funcția de stewardesă. S-a dovedit a fi foarte îndrăgostită de acest domeniu, dar și de meseria de manager al unui avion privat. Ispita promite multe în cadrul emisiunii, drept dovadă faptul că toți bărbații din îndrăgitul show sunt mai mereu cu ochii pe ea.