În seara de 24 mai, a avut loc o altă ediție a emisiunii „Insula Iubirii”, una dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România. Ediția de aseară nu a fost deloc una ușoară pentru concurenți. Aceștia au trebuit să ia o decizie cu privire la ispitele care părăsesc Thailanda.

Prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan i-a rugat pe fete și pe băieți să ia o decizie. Astfel, fetele au decis ca cel care va părăsi „Insula Iubirii” să fie Dinu Popescu. Majoritatea concurentelor au avut un motiv întemeiat pentru care au luat această decizie.

După eliminarea de la „Insula Iubirii”, val de ironie a pornit către Dinu Popescu

arhivă presă

Dinu este de meserie psiholog, iar pe toate grupurile din social media dedicate Insulei, toți internauții spun că el era mai mult un observator și un commentator. Nicidecum o ispită pentru fetele din resort.

Concurentele au decis că Dinu este cel care trebuie să părăsească emisiunea. Motivul principal a fost faptul că ispita dormea foarte mult și nu interacționa mai deloc.

„Dinu doarme foarte mult și ne evita, a interacționat cel mai puțin cu noi. Sta foarte mult in camera lui, doarme. L-am simțit puțin prea sus pentru noi, m-am simțit judecată și inferioară”, a spus concurenta Cerasela.

captură tv

„Pentru mine a fost un test de adaptabilitate. N-am simțit sa interacționez prea mult cu oamenii de aici pentru că nu sunt genul de oameni cu care să interacționez.”, a explicat Dinu Popescu.

Maria, prima ispită feminină care a părăsit „Insula Iubirii”

captură tv

„Trebuie să faceți o alegere pentru următorul date, dar înainte de asta trebuie să luați o decizie mult mai importantă. O ispită va părăsi „Insula Iubirii”. Trebuie să eliminați acea ispită care nu s-a apropiat de voi și de nevoile voastre.

captură tv

Primul vot se duce către Maria. Al doilea vot merge către Maria. Iar votul numărul trei merge către Lavinia. Votul numărul 4 merge către Maria. Deci Maria, ești prima fată ispită care părăsește Insula Iubirii în sezonul 6. A fost o reală plăcere”, a spus prezentatorul Radu Vâlcan.