Cristina și Sebastian formează un cuplu de mai bine de un an. Îndrăgostiții au venit la „Insula iubirii” pentru a-și testa relația. Cei doi au mers încrezători că vor face față tuturor provocărilor. Puțini știu, însă, care este, de fapt, meseria concurenților și unde profesează.

Unde își practică meseria iubita lui Sebi

În vârstă de 30 de ani, Cristina Nimereală lucrează ca medic stomatolog, după cum tocmai ea s-a prezentat. Tânăra locuiește în Brașov, unde profesează, de altfel, la clinica de stomatologie „Smile Esthetics”.

A absolvit Facultatea de Medicină Victor Papilian din Sibiu. Concurenta este urmărită de 15.000 de persoane pe Instagram. Și fotografia se pare că este una dintre pasiunile ei, potrivit imaginilor postate în online. Recent, a terminat un curs de automachiaj, aceasta fiind o altă pasiune de-a ei.

Sebastian Dascălu, partenerul Cristinei, are 25 de ani și lucrează ca specialist în marketing. S-a născut la Brașov și a absolvit Liceul Grigore Antipa. Mai apoi, tânărul și-a continuat studiile la Universitatea Transilvania din Brașov.

Potrivit descrierilor sale de pe rețelele de socializare, Sebastian lucrează la Radio Brașov. Participant al emisiunii „Insula iubirii”, bărbatul susține că este pasionat și de scris, are un blog pe care postează constant. Este urmărit de 11.000 de persoane pe Instagram.

Insula iubirii. În ce oraș lucrează Cristina, iubita lui Sebi. Este de profesie medic stomatolog
AntenaPlay

Relație pusă la încercare

Cu toate că între ei există o diferență de vârstă de cinci ani, Sebastian fiind mai mic decât partenera lui, acest lucru nu reprezintă o problemă pentru ei. Au venit la emisiune convinși că reality-show-ul la care participă nu le va afecta în niciun fel relația.

În testimonialele realizate la începutul intrării în concurs, Cristina și Sebastian declarau că sunt într-un punct frumos și echilibrat al relației lor.

Între timp, relația celor doi a început să se clatine. Cristina s-a hotărât să îi ofere libertatea de care are nevoie lui Sebi. Concurenta a luat această decizie după ce și-a văzut iubitul în baie cu o ispită.