Spiritele se încing în rândul concurenților care fac parte din cadrul uneia dintre cele mai interesante și urmărite emsiuni din România. Concurenta Lavinia a ajuns să fie subiectul principal de discuție dintre ispitele Bogdan și Florin. Mărul discordiei a fost reprezentat de nemulțumirile pe care cei doi bărbați le-au avut, referitor la interacțiunea fiecăruia cu Lavinia.

„Insula Iubirii” reprezintă testul suprem pe care îl dau cuplurile ce fac parte din cadrul competiției. Ajunse aici pentru a-și testa iubirea și fidelitatea, pentru majoritatea problemele au început să apară încă din primele ediții.

Ispitele Bogdan și Florin, la cuțite. Ce replici acide și-au aruncat cei doi bărbați

captură tv

Bogdan Ionescu și Florin Cerghit sunt două dintre ispitele masculine de la „Insula Iubirii”. Cei doi bărbați au avut mai multe discuții controversate, subiectul principal fiind chiar concurenta Lavinia.

Atât Florin, cât și Bogdan s-au acuzat reciproc că acționează din frustrare. La această concluzie s-a ajuns din cauza interacțiunilor lor cu Lavinia.

Concurenta Lavinia, principalul motiv al discuțiilor controversate ale celor două ispite

În ultimele ediții, Florin a fost vizibil deranjat de o simplă întrebare pe care Bogdan i-a adresat-o. A fost suficientă această întrebare, încât ispita Florin Cerghit a oferit o replica tăioasă.

captură tv

„De ce te interesează, tot timpul mă întrebi de ea !?”, a reacționat Florin Cergjit, vizibil deranjat de întrebarea lui Bogdan, după cum s-a putut vedea în cadrul emisiunii.

La rândul lui, Bogdan Ionescu i-a spus că nu vrea să mai existe discuții pe baza acestui subiect. Mai mult decât atât, el a mai menționat faptul că nu va mai ieși la date cu Lavinia, dacă pe Florin îl deranjează această acțiune.

„O să evităm să mai vorbim pe tema asta. Dacă vrei nu mai ies cu ea la date mâine”, a spus Bogdan Ionescu, în cadrul discuțiilor din cadrul emisiunii „Insula Iubirii”.