Un nou cuplu a venit pe „Insula Iubirii” în sezonul 6 pentru a-și testa relația de iubire. Este vorba despre Katy și Ionuț.

Doi concurenți au venit pe Insula Iubirii cu un singur scop. Cei doi își vor testa relația despre care ei spun că este una destul de deschisă. Katy și Ionuț sunt noul cuplu care au venit în cadrul emisiunii după ce Bogdan și Celia au decis să plece acasă.

Katy și Ionuț au acceptat provocarea de a face față celor mai frumoase ispite din cadrul emisiunii. Iată cine este noul concurent de la „Insula Iubirii”.

social media

Cine este Ionuț Bârlădeanu de la „Insula Iubirii”

Noul cuplu de pe insula plină de provocări este format din Catrinela Cursaru și Ionuț Bârlădeanu. Cei doi au pășit pe insulă cu un singur scop: de a-și testa relația. Cei doi sunt împreună de șase ani și împart chiar aceeași meserie, amândoi fiind barmani.

Mai mult, Ionuț Bârlădeanu este din Brașov, iar în trecut a mai fost căsătorit. Acesta a mărturisit că relația anterioară a fost cea mai lungă pe care a avut-o.

„Eu sunt Bârlădeanu Ionuț și sunt din Brașov. Am 45 de ani și sunt barman. Eu am fost însurat și a fost cea mai lungă relație. Suntem ok, pe aceeași lungime de undă, sunt statornic”, se prezintă Ionuț Bârlădeanu.

Ionuț a cunoscut-o pe Catrinela tot într-un bar, moment în care ea era alături de mai multe prietene de ale ei. Ionuț a observat-o, a abordat-o, iar de atunci formează un cuplu. Însă, mai există momente în care cei doi își pun semne de întrebare cu privire la relația lor.

„Eu m-am întrebat mereu de ce m-am îndrăgostit de el, a fost însurat, e bătrân. Ce ai văzut la el?”, se întreabă Katy.

Acum, rămâne de văzut dacă cei doi vor trece de testul infidelității, sau vor cădea în plasa unor ispite de pe insulă.