Eda Csoregi se numără printre cele 10 ispite feminine ale sezonului 6 de la „Insula iubirii”. S-a descris ca fiind o persoană ambițioasă și puternică, iar totodată o fire sociabilă. Ispita a declarat că adoră aventura și pornește pe insulă cu inima deschisă. De asemenea, ispitei îi plac provocările și este dornică să experimenteze lucruri noi.

Eda deține arta seducției, conform spuselor ei, dar nici nu excludă faptul că se lasă sedusă la rândul ei. Ei bine, lăsând deoparte toate aceste detalii, ceea ce vrem să vă dezvăluim, de fapt, despre focoasa brunetă este domeniul în care activează la numai 23 de ani. Mulți dintre fanii ei au rămas uimiți atunci când au aflat!

Cu ce se ocupă, de fapt, Eda Csoregi. Fanii au rămas uimiți

Eda Csoregi are 23 de ani, iar pasiunea ei este modellingul și atletismul. Cu toate acestea, ispita se ocupă cu totul și cu totul altceva în viața reală. Bruneta este profesoară de matematică. Da, este adevărat, la numai 23 de ani, Eda este cadru didactic.

Acest lucru a șocant mulți fani ai emisiunii, deoarece fiind în postura de ispită, nimeni nu se aștepta ca tânăra să aibă o asemenea funcție. Deși pe plan profesional este profesoară de matematică, știința exactă unde trebuie să mizeze pe seriozitate și pragmatism, cine spune că nu poate fi sexy și seducătoare?

Insula Iubirii. Ce meserie neașteptată are ispita Eda Csoregi. Nu te-ai fi așteptat să facă asta, la numai 23 de ani!
social media

Eda nu exclude faptul că și-ar putea găsi sufletul pereche pe insulă

Așa cum s-a descris, Eda este o persoană extrem de comunicativă și atrăgătoare Tânăra deține arta seducției, dar nu exclude faptul că ar putea fi și ea sedusă la rândul ei. Focoasa brunetă a promis multe în cadrul emisiunii și i-ar plăcea să-și găsească jumătatea în țara exotică.

„Îmi place să seduc. O să îmi arăt calitățile. Ar fi foarte frumos să îmi găsesc jumătatea aici. Adică ar fi special.”, spunea Eda Csoregi la un moment dat.