Katy și Ionuț s-au reîntâlnit la Ceremonia Focului, în cel de-al 6-lea sezon al emisiunii „Insula iubirii”. La acea vreme, ei au decis că își doresc să părăsească competiția împreună. Cu toate astea, la întoarcerea în țară, cei doi au avut parte de momente tensionante. Fapt pentru care au decis să se separe. 

Katy și Ionuț nu mai sunt împreună

Cuplul a mers la celebrul reality show pentru a-și testa relația și din dorința de a face față tuturor provocărilor. Au revenit în țară împreună, însă la scurt timp, după ce au ajuns acasă, au luat hotărârea de a se despărți.

După ce s-a întors în România, concurenta l-a contactat insistent pe ispita Marius. Chiar dacă acesta nu și-a dorit o relație cu ea și chiar i-a mărturisit acest lucru, Katy a continuat să îi trimită mesaje bărbatului. Însă, motivul pentru care cei doi concurenți au decis să meargă pe drumuri separate a fost că blondina și-a dorit să se mute în București. În schimb, Ionuț nici nu a stat să se gândească. Decizia lui finală a fost de a rămâne în Constanța, pentru că acolo are un loc de muncă.

Insula iubirii. Ce mesaje primea ispita Marius, de la Katy. Ce s-a ales de concurenta de la Antena 1, după despărțirea de Ionuț
Antena 1

Katy și-a dorit să mențină legătura cu Marius

La revenirea în țară, concurenta a fost cea care i-a scris ispitei. În tot acest timp, ea a mărturisit că s-a apropiat destul de mult de Marius, cel de care s-a îndrăgostit, și a vrut să păstreze relația cu el. Chiar și așa, blondina a susținut că ispita a respins-o, pentru că bărbatul se află deja într-o relație.

În acest moment, Katy se află în Capitală. A luat această hotărâre după ce a decis să nu mai formeze un cuplu cu Ionuț. Fostul partener de viață al acesteia locuiește acum în Constanța, pentru că a refuzat să se stabilească, din nou, în București.