„Insula iubirii” este una dintre cele mai îndrăgite emisiunii Tv la momentul actual. Fanii show-ului au așteptat cu nerăbdare sezonul 6 care se pare că a început deja să facă furori. Spunem asta, deoarece ispitele fac ravagii printre concurenți, iar inimile lor sunt cucerite de-a dreptul de către prezențele îndrăznețe. 

Una dintre ispitele care a făcut ravagii printre concurenți este Bianca Patrichi. Tânăra a reușit să-l cucerească pe Rareș. Cel care a venit în emisiune cu Cerasela, pentru a-și testa relația. Cu toate că își promiteau iubire sinceră, se pare că Rareș a început deja să calce strâmb și să se lase purtat de val în prezența ispitei.

Cine este Bianca și cum l-a cucerit pe Rareș

Bianca Patrichi, ispita despre care vă spuneam că l-a cucerit pe Rareș cu posteriorul ei, are 32 de ani. De profesie, aceasta este dansatoare și coregraf. Frumoasa ispită este din București și a studiat la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali”. Ei bine, mulți dintre voi ați văzut-o deja și nu mai este un secret faptul că blondina este extrem de sexy și are niște forme demne de invidiat. De aceea, iubitul Ceraselei este de-a dreptul cucerit de posteriorul femeii. Ba mai mult, acesta a recunoscut că îi plac blondele cu fundul mare, iar Bianca ar fi exact tiparul lui preferat.

Insula Iubirii. Câți ani are Bianca Patrichi, ispita care l-a cucerit pe Rareș cu posteriorul ei generos. Nimeni nu se aștepta la asta! VIDEO
social media

De ce a ales Bianca Patrichi să fie ispită la „Insula iubirii”

Bianca participă în sezonul 6 al emisiunii. Aceasta punea că își dorește să descopere oameni noi și să se lase la rândul ei, descoperită. Blondina nu crede în monogamie. Asta deoarece a fost înșelată de foștii săi iubiți. În același timp, ispita este extrem de deschisă către aventuri și experiențe noi, conform mărturisirilor ei de la Antena 1. Drept pentru care, tânăra focoasă l-a ademenit în plasă pe Rareș și i-a sucit mințile de-a dreptul.