Teodora a făcut o dezvăluire șocantă la adresa soțului său în cea mai nouă ediție a reality show-ului „Insula iubirii” difuzat pe Antena 1.

Teodora, partenera de viață a lui Alex a dezvăluit că acesta preferă să formeze un cuplu cu fete mult mai tinere decât el. Se pare că motivul este strâns legat de faptul că fetele nu au o carieră la o vârstă fragedă, iar acest lucru ar putea fi în favoarea bărbatului pentru că l-ar putea însoți în țară la spectacolele de magie.

„Fosta lui iubită avea  16 ani…”

Sursa: Social media

„Fosta lui iubită avea 16 ani, el avea 29 (…) Îi plac fetele mai mici pentru că noi astea mai mici nu avem deja o carieră și nu trebuie să renunțăm la ce facem ca să plecăm cu el.”  a declarat Teodora

Nu doar Teodora a făcut dezvăluiri cu privire la partenerul său, ci și Alex a avut câteva cuvinte de spus la adresa iubitei sale. Acesta a afirmat că femeia a făcut în trecut videochat timp de două săptămâni. Aceasta a răspuns acuzațiilor lansate de către soțul său, ținând să precizeze că a făcut videochat doar două săptămâni. În același timp, Teodora mărturisește că nu a făcut acest lucru pentru a-și rotunji veniturile, ci pentru a vedea cum este.

„Îi e frică să mă piardă. Da, este adevărat. Nu am făcut videochat, am vrut să văd cum e și ce e acolo. Cam în două săptămâni am fost câteva zile. Nu căutam o sursă de venit. M-am oprit înainte să mă văd prima dată cu Alex.

Am zis că poate continui sau nu, dar nu era ceva ce-mi plăcea foarte foarte mult. El nu a înțeles că acolo nu trebuie să te dezbraci dacă nu vrei. Dacă îmi doream să fac asta în continuare, mă accepți așa cum e. Oricum nu cred că rămâneam acolo.” spune Teodora Marcu.