O mamă și o fiică au fost raportate la poliție în urma afirmațiilor că au refuzat să dea înapoi mai mult de 90.000 de lire sterline pentru plăți pentru vacanțele Disneyland care nu au mai avut loc niciodată.

Dorinda Duncan și fiica sa Anastasia Palikeras, de 23 de ani, sunt acuzate că au rupt inimile copiilor din familii modeste, care au plătit numerar la agenția de modelare și performanță Connect Your Talent.

Părinții copiilor care studiau la școlile de dans au plătit agenției pentru excursii de o săptămână în Disneyland, în California, unde li s-a spus că vor avea spectacol pe o scenă mare, relatează Daily Mail.

Dar, cu groază, au descoperit că hotelurile și activitățile nu au fost rezervate, așa că au cerut o rambursare, pe care spun că perechea refuză să le-o ofere.

Printre cei afectați se află și familiile elevilor de la Școala de dans Macadam din Aycliffe, județul Durham și Academia de dans Sonya Marie din Darlington.

Au plătit 63.000 de lire sterline în contul bancar al doamnei Palikeras pentru călătorie, înainte ca Diane Macadam Plews, proprietarul Macadam, să afle în septembrie că șederea lor la hotel la Hyatt Place din Los Angeles nu a fost rezervată.

Când au contactat-o pe doamna Duncan pentru a se plânge, l-i s-a spus doamna Duncan că este bolnavă și că nu mai poate face față călătoriei și că agenția nu va da rambursări, deoarece vacanța va fi mutată în aprilie viitoare.

Mama și tatăl Sarahei de la Darlington, Co Durham, au economisit 3.500 de lire sterline timp de doi ani pentru a plăti pentru ei și copiii lor, Alesha, de zece ani, Tiffany, de opt ani și Joshua, de patru, să plece.

Stephen, un lucrător în bucătărie, a spus: „Am lucrat peste 50 de ore suplimentare pentru a plăti 3.500 de lire sterline”.