Înșelată și aproape falită, Oana Radu spune adevărul despre relația cu Alin

Reclama

Reclama

În urmă cu doar câteva luni, Oana Radu a trăit poate cea mai grea perioadă a vieții sale, iubitul acesteia Alin a decedat.

Artista s-a arătat devastată de cumplita veste, însă la câteva luni distanță aceasta a început o relație cu un antrenor de fitness, iar lucrurile au luat o altă întorsătură.

Reclama

Se pare că relația acestora nu era asa cum lasa artista să pară ci se confruntau cu o serie de probleme.

Oana Radu a declarat cu foarte puțin timp în urmă într-o emisiune tv:”Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea. Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred. Alin m-a făcut foarte fericită la început.Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”.

Artista a ales sa își continue cariera muzicala, chiar a lansat cateva piese, în prezent se bucură de relația acesteia cu antrenorul de fitness, Cătălin.

Fanii au criticat-o pentru rapiditatea acesteia de a-și face o noua relație, judecând-o aspru pe rețelele de socializare.

loading...
Reclama

Reclama

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Şocant! Ce se va întâmpla cu românii! Raed Arafat face noi declaraţii!

Alertă! Cărţile de muncă ale românilor nu au fost înregistrate timp de doi ani!