Inna, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, pare că are lumea la picioare. Este tânără, talentată și are mii de fani. Talentul său muzical i-a adus celebritatea, însă nu mulți sunt cei care îi cunosc trecutul. Înainte să fie atât de cunoscută, artista era doar o tânără cu vise foarte mari.

Reclamă

Inna nu a dus mereu o viață fără griji. Chiar dacă acum, după ani de muncă, își permite orice, lucrurile nu au stat mereu așa. Pe când era doar o adolescentă, a fost nevoită să muncească pentru banii săi.

Inna a lucrat încă de când avea doar 16 ani

Inna și primul său loc de muncă. Încă de mică, a lucrat pentru banii săi

Reclamă

Cântăreața s-a născut într-un oraș din județul Constanța, la malul mării. Crescând într-o familie simplă, s-a deprins cu munca de când avea 16 ani. De la vânzătoare pe faleză și în magazine de haine, la secretară, Inna a lucrat pentru a se putea întreține. Pe când toți prietenii ei se distrau vara, ea lucra și încerca să pună bani deoparte.

Faptul că nu a avut posibilități în tinerețe a făcut-o să fie femeia frumoasă care este astăzi. Talentul pentru muzică l-a avut de mică, fiind moștenire de familie. Nu a reușit din prima să se facă cunoscută, însă viața îi pregătea ceva mult mai bun.

Când s-a lansat în muzică, la 22 de ani, era doar o fată cu speranțe. Nici în cele mai frumoase vise ale sale nu s-ar fi gândit că va ajunge vedeta de astăzi. A făcut ce știa ea mai bine: a cântat. Ușor, iubitorii genului house au îndrăgit-o.

Ani de-a rândul, a scos hit după hit. După ce a cucerit România, au urmat cluburile și scenele din alte țări. Acum, Inna are mii de fani, care o urmăresc constant pe conturile sale de socializare și abia așteaptă să audă ce melodie va mai lansa.

Cu toate acestea, Alexandra, sau Inna, după cum o alinta bunicul său și o cunoaște toată lumea, nu a uitat de unde a plecat. Se întoarce cu drag acasă, fiind foarte mândră e țara și de trecutul său. Știe că tot ce are acum a fost dobândit prin muncă.