Inna și-a lăsat urmăritorii cu gurile căscate când a luat o decizie radicală în ceea ce privește tunsoarea ei. Așa că, fără să-și mai pună semne de întrebare, frumoasa artistă a trecut la fapte mari. Rezultatul i-a uimit de-a binelea pe fanii acesteia.

Inna este cunoscută în toată lumea și are o mulțime de fani în toate colțurile lumii. Nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul că piesele sale răsună peste tot, iar vocea ei este recunoscută ca fiiund una dintre cele ma bune.

Cântăreața are din plin cu se mândri la vârsta de 34 de ani. Pe lângă faptul că a reușit  în ceea ce privește planul profesional, Inna se mândrește și cu o poveste de dragoste alături de artistul Deliric. Nu sunt într-o relație de multă vreme, însă se pare că relația lor este pe drumul cel bun.

Și cum viața nu poate fi întotdeauna lapte și miere, Inna are parte și de unele evenimente nefericite. Și-a obișnuit fanii să le împărtășească fiecare întâmplare din vața ei, fie că este vorba de una fericită, fie că este vorba de un necaz, artista vorbește deschis de fiecare dată cu cei care o susțin.

La un moment dat, Inna le-a povestit fanilor cum a avut parte de un eveniment nefericit în timp ce era pe placa de skateboard. Micul accident a fost urmat de o mică fractură la mână, motiv din cauza căruia Inna și-a bandajat mâna. Le-a arătat fanilor o imagine cu problema, iar aceștia nu au putut decât să-i ureze numai de bine.

„Cei mai [email protected]#piți cad pe 🛹 … 😂”, scria Inna atunci pe Instagram.

Cum arată Inna după ce s-a tuns de una singură?

În ciuda faptului că la începutului acestui an a suferit un mic accident, Inna pare că este acum mai plină de viață ca niciodată. Găsește întotdeauna o modalitate prin care să-și țină fanii în priză și iată că de data aceasta a ales să se tundă de una singură.

Inna și-a luat inima-n dinți și s-a tuns singură. Rezultatul este uluitor: ”Să nu încercați asta acasă”

„Pieptănăm! Sunteți gata? Stai, că îmi bate și soarele în ochi! Poate îmi fac în valuri! Stați că am închis și ochii acum! Pregătiți-vă pentru freza anului 2021”, a spus Inna pe Instagram.