Află de ce nu visează INNA la ziua nunții sale.

Dacă orice domnișoară se gândește la ziua când va îmbrăca rochia de mireasă și va spune „da” în fața ofițerului de stare civilă, ei bine, nu este și cazul INNEI.

CITEȘTE ȘI – Inna nu se uită deloc la bani. Care este cel mai scump articol vestimentar din garderoba artistei

În ciuda faptului că nu-și dorește să fie mireasă, INNA vrea ca în viitor să-și întemeieze o familie. De asemenea, vedeta mărturisește că-și dorește să devină și mamă în viitor.

@delia_blogger

#turkishdrama #turkishseries #turkishdizi #turquia🇹🇷 #turkey #karasevda #burakozcivit #neslihanatagul #melisapamuk #fipシ

♬ sunet original – Delia_blogger

„Nu mă văd mireasă pentru că ce s-a întâmplat astăzi aici este mai mult decât o nuntă. Practic, au fost atât de mulți oameni pe care a trebuit să îi salut, cu care trebuie să vorbesc. Am fost un fel de mireasă îmbrăcată în portocaliu cu dungi. Deci, mireasă nu mă văd.

Îmi place să am o familie, să-mi fac o familie, am o familie deja. Eu locuiesc cu părinții mei încă, dacă vă vine să credeți. Așa că, nu duc lipsă de familie și de tot ce înseamnă. Îmi doresc și copii, îmi doresc ce își dorește orice om care are un job, care pleacă în fiecare zi de dimineață și ajunge seara acasă.” a declarat INNA

Chiar dacă nu se gândește la ziua când își va pune pirostriile, INNA este implicată într-o relație. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în trecut, aceasta a dezvăluit care sunt secretele ce stau la baza relației sale de cuplu.

„Nu există o rețetă și mă feresc de sfaturi, soluții, cum se face. Fiecare persoană e diferită, fiecare cuplu e diferit, așa că tot ce pot să spun e că sunt câteva ingrediente de bază: încredere, respect, iubire, susținere, răbdare. Ne place super mult să călătorim și cred că este hobby-ul pe care îl facem cel mai des împreună. Și da, ne plimbăm mult cu skateboard-ul, ne vedem des cu prietenii noștri.” a declarat Inna, informează Viva.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.