Frumoasa cântăreață Inna, pe numele său real Elena Alexandra Apostolescu,  s-a deschis fanilor săi. Vedeta a recunoscut că și ea  este complexată, iar acest lucru pare că o afectează.

Reclamă

Celebra cântăreață dezvăluie că nu este mulțumită în totalitate de aspectul ei fizic. In ciuda succesului exorbitant atât în țară, cât și peste hotare, Inna este om. Faptul că este vedetă nu a scutit-o să nu aibă neplăceri în ceea ce privește aspectul ei fizic. Kilogramele în plus reprezintă pentru Inna o problemă pentru care se simte complexată.Trecând peste complexe, cântăreața luptă cu kilogramele controlându-și alimentația.

„Mi s-a întâmplat să cred că am câteva kilograme în plus și să nu îmi stea hainele cum trebuie, mai ales înaintea unei filmări sau eveniment important. De regulă, rezolv cu grija la alimentație și totul revine la normal”., a declarat aceasta.

Reclamă

Frumoasa artistă a dat mai multe detalii din casă într-un interviu acordat recent. Aceasta a apărut chiar și în câteva ipostaze pentru fanii săi. Inna a mai dezvăluit publicului său un lucru neștiut, și anume că îți tunde singură bretonul. Dacă publicul credea că secretul coafurii ei se află în mâinile hair-stiliștilor, se pare că s-au înșelat.

Inna, mai sinceră ca niciodată! Kilogramele în plus îi dau bătăi de cap

Inna este o iubită foarte pasională în viața intimă

Cu sinceritate, Inna a spus că trăiește iubirea la intensitate maximă. Sentimentul a făcut-o mereu să fie curajoasă și să-și întreagă limitele. Totodată, aceasta  a destăinuit și faptul că vrea să fie mamă. Chiar dacă este o dorință a ei. vrea să facă acest lucru în momentul în care va simți asta.

„Mi-am ascultat întotdeauna inima, instinctul și pentru iubire, nu am pus niciodată limite, tocmai pentru că îmi place să trăiesc iubirea la intensitate maximă”. 

Până atunci, Inna nu dorește să grăbească lucrurile, mai ales că recent a fost cerută în căsătorie, iar răspunsul a fost “Da”! Încă nu se știe cu cine se iubește frumoasa brunetă, dar se pare că relația a început în urmă cu 6 ani.