Descoperă care este cel mai mare defect al Innei. Chiar artista l-a dezvăluit!

Inna este o artistă iubită și apreciată atât de publicul național, cât și de cel internațional. Artista se bucură de succes în multe state ale lumii, dar și de apreciere din partea celor ce îi urmăresc activitatea artistică.

Pe lângă succesul incredibil pe care îl are, Inna are și un aspect fizic de invidiat. Pentru mulți, ar părea o persoană fără defecte, însă artista a dezvăluit care este problema cu care se confruntă dese ori. Cântăreața a mărturisit că, de departe cel mai mare defect al său este că se enervează mult prea repede.

Inna se enervează repede

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

„Mă enervez repede.”a declarat Inna pentru spectacola.ro

Având în vedere cariera de succes pe care o are, mulți s-ar aștepta ca Inna să fie ocupată de dimineață până seara. Cu toate acestea, programul Innei este unul cât se poate de normal. În ceea ce privește stilul său alimentar, vedeta spune că mănâncă orice, dar nu în cantități mari

„Nicio zi nu seamănă cu cealaltă! Însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9. Beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu. Apoi, merg la sală să mă antrenez, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (..) Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme.” a mai spus artista.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.