Inna și Deliric se află pe lista celor mai urmărite cupluri de la noi. Cei doi au ascuns o bună perioadă faptul că sunt împreună. În momentul în care au plecat în prima lor vacanță împreună, s-au dat de gol. Deși nu postaseră nicio imagine împreună, faptul că se aflau în aceleași locuri și în același timp i-a băgat la bănuieli pe fani.

De la asta până la confirmarea relației a mai fost doar un pas. Artiștii au fost mereu foarte rezervați când a venit vorba despre ei și despre relațiile din trecut. Inna s-a afișat rar cu persoanele pe care le-a iubit, iar multă vreme fanii nu știau dacă este sau nu împreună cu cineva. Exact așa a procedat și Deliric, care nu a dat niciodată prea multe din casă.

Deliric este special pentru Inna

Ei bine, de când sunt împreună cei doi cântăreți au prins mai mult curaj. Se afișează mai mereu împreună și se bucură de fiecare moment ca și cum ar fi ultimul. Recent, admiratorii lor au putut descoperi că Deliric este un talentat bucătar care gătește pentru iubita lui. Ea adoră ceea ce îi pregătește iubitul și din când în când, îi mai dă câte o mână de ajutor.

Inna, declarații de senzații despre iubitul ei. Cum a început povestea de dragoste dintre ea și Deliric: "E funny"

”Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling. Dar știu că trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția.”, a spus Inna.

Inna a vorbit recent despre lucrurile care au atras-o la îndrăgitul rapper. Din punctul ei de vedere, artistul este o persoană specială din moment ce a atras-o și așa va fi mereu. Cântăreața a fost atrasă de felul lui de a fi și de modul în care face toate lucrurile cu pasiune de fiecare dată.

”Spontaneitatea, inteligența, pasiunea cu care face lucrurile, faptul că e funny, m-au atras la el”, a completat vedeta.