Acum își poate permite orice, însă în trecut lucrurile nu au stat așa. Inna a recunoscut că a purtat și haine fake

Inna recunoaște că a purtat haine fake. Artista a făcut câteva dezvăluiri în cadrul unui videoclip de pe TikTok. 

Inna recunoaște că a purtat hainele fake

Inna a recunoscut că în copilărie obișnuia să poarte haine. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui videoclip de pe rețeaua socială Tiktok, pe contul personal al artistei.

„Ai purtat vreodată fake-uri?

Da, de multe ori.

Ce ai avut?

Deci am avut când eram mică…mi-a cumpărat tata un hanorac de la Kenvelo.

Mamă, dacă erau fake-uri pe vremea aia după Kenvelo, era bine pe vremea aia…

…și niște șosete de la Puma. Bine că avea și prietena mea de la Adidas”, a mărturisit Inna.

De la haine fake la ținute de firmă

Odată cu succesul, Inna a înlocuit hainele fake cu cele de firmă. Cunoscută și apreciată în România, dar și peste hotare, Inna este considerată una dintre cele mai bogate de la noi. Odată cu succesul în muzică, au început să vină și colaborările în TV sau cu magazine online. Conform unei estimări din acest an, publicată de kanald.ro, Inna ar fi adunat până în prezent 20 de milioane de dolari. Artista l-ar fi depășit chiar și pe Ilie Năstase în ceea ce privește averea.

Pentru un concert în străinătate, onorariul artistei ar fi în jurul a 40.000 de euro. Pentru un spectacol în țară, artista nu ar  semna un contract pentru mai puțin de 5000 de euro. Din averea strânsă până în prezent, artista și-a achiziționat o vilă în valoare de 250.000 de Euro, situată în complexul Cernica unde îi are vecini pe colegii săi de breaslă, Andreea Bănică și Smiley.

Într-un interviu acordat pentru revista Viva!, Inna a mărturisit că nu este adepta ideei de a arunca cu banii pe lucruri costisitoare și că majoritatea sumelor câștigate din concerte și apariții TV se duc către cariera muzicală.

„Cred că extravaganță poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Sunt momente în care mă răsfăț cu anumite lucruri sau vacanțe aparte, dar nu fac acest lucru des. Sunt destul de echilibrată din acest punct de vedere. Banii îi investesc în proiectul INNA și în casa de discuri Global Records, unde sunt partener”,  a mărturisit artista pentru sursa citată anterior.

 

 

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.