INNA este pe val mai mult ca niciodată, iar cifrele vorbesc de la sine. Artista a reușit o performanță unică și a dus numele țării noastre peste hotare. Mai exact, INNA are în portofoliu zece miliarde de vizualizări și nu are de gând să se oprească aici.

INNA este una dintre cele mai de succes artiste de la noi. Aceasta este prezentă pe piața muzicală de mai bine de 15 ani, timp în care a evoluat și a trecut prin transformări notabile. Drumul ei spre succes nu a fost deloc unul ușor, dar a meritat fiecare efort. În prezent, INNA este cunoscută în toată lumea și nu are nevoie de prea multe introduceri.

Încă de la prima piesă lansată, constănțeanca a continuat să crească și să îți ducă cariera pe o pantă ascendentă. Deși a trecut mult timp de atunci, INNA a continuat să lucreze cu aceiași oameni. Colaboratorii și producătorii ei s-au transformat într-o adevărată familie a cărui scop este unul singur: perfecționarea imaginii artistei.

INNA a ajuns la 10 miliarde de vizualizări pe toate platformele. Casa de discuri a surprins-o cu un cadou de sute de mii de euro
Facebook

INNA pregătește multe surprize pentru fani

Ieri seară, într-un cadru de poveste, Global Record, casa de discuri la care este semnată INNA a dat o petrecere pe cinste. Ocazia nu a fost una întâmplătoare, ci tocmai pentru a sublinia, încă o dată, succesul artistei. Iubita lui Deliric este singura artistă din România care are 10 miliarde de ascultări la piesele sale pe toate platformele posibile.

Acesta este un adevărat record pentru țara noastră, mai ales că nimeni nu a mai reușit asta, până acum. Pentru a o răsplăti pe măsură, cei de la Global Records i-au făcut un cadou de sute de mii de euro. Lucian, managerul artistei care, în trecut, i-a fost și iubit, i-a dăruit o bijuterie pe patru roți.

INNA a primit un Ferrari de sute de mii de euro și deja i-a făcut primul test. Artista nu se aștepta la asta, mai ales că nimeni nu a suflat nicio vorbă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Global Records (@globalrecords)