Îngrozitor! Iată prin ce au trecut de fapt pasagerii avionului atacat de Iran

Au trecut câteva zile de când un avion a fost doborât în urma atacului din Iran, iar în urma evenimentului tragic 180 de persoane au murit în condiţii înfiorătoare. Analizele anchetatorilor au scos la iveală faptul că victimele avionului ucrainean, mulţi dintre pasageri au trăit în momentul în care aeronava s-a zdrobit de pământ.

Potrivit unui expert în aviaţie, Boeing 737, doborât miercuri, din greșeală, deasupra Teheranului, de o rachetă antiaeriană iraniană, au supraviețuit, cel mai probabil, exploziei și au fost în viață până în momentul în care aeronava s-a lovit de sol, consideră un expert în aviație citat de CNN. „Sunt imagini greu de privit”, a spus David Soucie.

„Explozia pe care o vedem în aer nu este a avionului propriu-zis, ci provine de la racheta care explodează în apropierea aeronavei și împrăștie schije în zonele critice ale acesteia, precum rezervoarele de combustibil și motorul” a explicat expertul pentru CNN.

Rămășițele avionului doborât nu s-au împrăștiat pe o suprafață mare, ceea ce indică faptul că acesta nu s-a dezintegrat în aer și că era relativ „întreg” atunci când s-a lovit de sol, crede David Soucie.

„În mod tragic, trebuie să recunoaștem că la bord erau oameni încă în viață când avionul s-a prăbușit. Schijele rezultate în urma exploziei rachetei antiaeriene ar fi putut penetra fuselajul și ucide câțiva pasageri, dar erau prea puține pentru a-i omorî pe toți. E greu să ne imaginăm prin ce au trecut pasagerii, după explozia rachetei” a conchis expertul.

Potrivit New York Times „cei de la bordul aeronavei au trecut prin momente oribile în ultimele lor clipe de viață”: mai întâi, explozia rachetei, care a împrăștiat schijele și resturile de fuselaj în interior, apoi încercarea, de  întoarcere a avionului spre aeroport, urmată de o iminentă prăbuşire.

Lasă un răspuns

ŞOC! Femeia din Galaţi care a ordonat asasinatul soţului său, investigată şi de italieni

Ultimă oră! Ce se va întâmpla cu autostrada Piteşti-Sibiu