Îngrozitor. Ce s-a întâmplat cu bărbatul din Maramureş infectat cu coronavirus

Bărbatul din Maramureş care astăzi a fost anunţat în faţa României că este purtător de coronavirus, alături de o altă femeie din Timişoara se află în stare puţin mai bună la ora actuală. Se pare că acesta a venit cu maşina personală din Italia, de unde a adus şi virusul ucigaş. Ulterior, acesta s-a simţit tot mai rău, potrivit managerului de la Institutul Matei Balş din Bucureşti, Adrian Streinu Cercel.

Potrivit medicului, bărbatul a locuit o perioadă în Italia, acolo unde are locul de muncă.

„E important că a fost o persoană foarte isteață. A fost în probleme de business acolo. Când a început să i se facă rău s-a dus la camera de gardă în Italia, pe 25 februarie”, a spus Streinu-Cercel.

Managerul a întrebat de ce a fost bărbatul trimis acasă.

„Ca să pui un diagnostic trebuie să te prinzi. Trebuie să faci o anchetă epidemiologică amănunțită. Dacă nu a fost făcută corespunzător, foarte probabil a fost trimis acasă, el s-a prins că e ceva în neregulă și a venit singur cu mașina în casă”.

Imediat ce a ajuns în România, din cauza stării de rău pe care o acuza, bărbatul a ajuns direct pe mâna medicilor.

„A venit singur cu mașina. S-a dus și s-a internat într-un spital din Baia Mare. Acum se află internat la boli infecțioase. Da, a fost transferat la Cluj, acolo unitatea are terapie intensivă, are tot ce îi trebuie”, a afirmat șeful Institutului „Matei Balș”.

Lasă un răspuns

Dinamo – Academica Clinceni 0-1 | Primul meci, primul pas greșit în play-out!

Reacțiile dinamoviștilor după înfrângere