Doi muncitori au fost îngropați de vii de-a dreptul.

Aceștia au fost prinși sub un mal de pământ adânc de 7 m. Totul s-a întâmplat în timp ce aceștia la o parte la o serie de lucruri desfășurate în orașul Caracal. Din nefericire în urma acestui incident e grav unul dintre cei doi muncitori a decedat.

Îngropați de vii sub 7 metri de pământ

Cei doi bărbați din Caracal au fost surprinși sub tonele de pământ în timp ce executa lucrări. Unul dintre cei doi a fost îngropat la 7 m adâncime. După eforturi asidue depuse de colegii lui dar și de echipele de salvare a fost scos la suprafață, fără viață însă. Cel de-al doilea bărbat a scăpat cu viață însă a fost transportat la spital cu fractură de claviculă.

Pentru a scoate la suprafață pe bărbatul îngropat la 7 m adâncime echipele de pompieri au desfășurat o misiune extrem de dificilă.

„Misiunea de extragere a victimei din municipiul Caracal este în desfășurare. Adâncimea până la victimă este de aproximativ șapte metri”, anunța aseară ISU Olt.

Din nefericire când a fost scos la suprafață bărbatul îngropat sub tonele de pământ a fost declarat decedat de către medicii de pe ambulanța Olt.

Au fost două persoane surprinse, una a fost scoasă de ceilalți muncitori și transportată la spital. Cu suspiciune de fractură de claviculă, a comunicat ISU Olt.

Pentru această operațiune pompieri au intervenit cu două autocamioane cu modul de căutare-salvare.  Ne-a fost mobilizată și la autospecială complexă pentru descarcerare. Un echipaj SMURD dar și două SAN alături de un buldoexcavator au luat parte la ampla desfășurare de forțe.

La data de 25 mai 2023, în jurul orei 16:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în municipiul Caracal, a avut loc un accident de muncă.La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caracal. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Balș, județul Olt, împreună cu un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Moțăței, județul Dolj, angajați ai unei societăți comerciale cu specific construcții.„, anunță polițiștii din Olt.

Conform datelor comunicate de autorități, se pare că cei doi bărbați luau parte la efectuarea lucrărilor de canalizare din localitate. Malurile șanțului proaspăt săpat s-a surpat pentru muncitori, unul dintre ei decedând.