Iată ce spune Baba Vanga despre 2023.

Predicțiile Babei Vanga pentru 2023. Baba Vanga, un mistic orb bulgar, despre care se spune că ar fi prezis atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, Brexitul, moartea prințesei Diana și președinția lui Barack Obama, a făcut previziuni șocante pentru anul 2023.

Cunoscută și sub numele de „Nostradamus al Balcanilor”, Baba Vanga a susținut că Dumnezeu i-a dat darul rar de a vedea în viitor după ce și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani.

Născută sub numele de Vangelia Gushterov, se spune că predicțiile Baba Vanga sunt corecte în proporție de 85%.
Ea a făcut previziuni care se întind până în 5079, anul în care credea că se va sfârși lumea.Baba Vanga a murit în 1996.

Predicțiile Babei Vanga pentru 2023

Iată ce a prezis Baba Vanga pentru anul 2023:

Orbita Pământului se va schimba

Baba Vanga a prezis că, într-un fel, orbita Pământului se va „schimba” în anul 2023.
Pământul se află într-un echilibru fin în cosmos și chiar și o mică schimbare poate avea repercursiuni drastice în climă.

Sursa: Social media

Dacă predicția lui Baba Vanga se adeverește, ar putea duce la evenimente devastatoare.
Dacă Pământul se va apropia mai mult de Soare, se va înregistra o creștere a radiațiilor și o creștere masivă a temperaturilor. Pe de altă parte, dacă planeta se îndepărtează mai mult de Soare, am putea plonja într-o eră glaciară și o creștere a numărului de ore de întuneric.

Tsunami solar

Baba Vanga a prezis, de asemenea, că o furtună solară de o amploare nemaiîntâlnită până acum va fi observată în 2023.

Furtunile solare sunt explozii de energie de la Soare care trimit sarcini electrice, câmpuri magnetice și radiații spre Pământ. Ele pot avea efecte devastatoare la fel de puternice ca cele ale unor miliarde de bombe nucleare.

Cu toate acestea, vremea spațială este adesea văzută ca un fenomen hipnotizant, precum aurorele boreale.
Predicția lui Baba Vanga privind furtunile solare ar putea duce la deteriorarea tehnologiei și ar putea duce chiar la pene de curent în masă și la întreruperi ale comunicațiilor.

Arme biologice

De asemenea, se crede că Baba Vanga a prezis că o „țară mare” va efectua cercetări cu arme biologice asupra oamenilor. Aceasta ar putea duce la moartea a mii de oameni.
Convenția privind armele biologice a Națiunilor Unite interzice efectiv astfel de experimente. Cu toate acestea, se teme că multe țări desfășoară în secret diviziuni de potențiale arme biologice.

Copii în laborator

Baba Vanga a prezis, de asemenea, că nașterile naturale ar putea fi interzise și că oamenii vor crește în laboratoare. Acest lucru înseamnă că liderii mondiali și experții medicali vor decide cine se va naște. Părinții ar avea șansa de a le personaliza trăsăturile și aspectul – cum ar fi culoarea părului și a ochilor.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.