Adrian Cuculis a declarat, joi, după audierea polițistului care a accidentat două fetițe pe o stradă din Sectorul 1, că omul legii a recunoscut că avea viteza excesivă. De asemenea, el a mai spus că în ziua respectivă nu se afla în misiune.

1. Informații șocante despre accidentul în care a murit Raisa

Conform avocatului, polițistul a mai spus în cadrul audierilor că a verificat trecerea de pietoni și nu era nimeni. Cu toate astea, pe filmări se vede cum fetele mergeau încet pe trecere și ulterior au luat-o la fugă.

”A fost o întrebare pusă expres de către mine, şi a spus: nu, eram atent. Singul lucru pe care l-a recunoscut şi practic lucrurile sunt clare aici, avea viteză excesivă şi a recunoscut lucrul acesta”, a afirmat Adrian Cuculis. Omul legii nu a putut spune cu exactitate ce viteză avea la momentul respectiv.

În legătură cu faptul că un coleg de-al său l-a pus să își schimbe geaca, polițistul spune altceva. Mai clar, colegul său l-a pus să ia altă geacă pe el pentru a nu fi linșat.

2. Ce a spus la audieri polițistul

Declarația polițistului este foarte scurtă, spune Adrian Cuculis. A scris în respectivul document că girofarul îl avea pornit pentru că voia să se asigure că este vizibil.

„Şi sigur că, nu în ultimul rând, în momentul în care a produs accidentul respectiv, el spune în continuare că pur şi simplu nu a văzut nimic, nici măcar nu şi-a dat seama (..) nu şi-a dat seama că au fost două victime, ci i-a fost atrasă atenţia”, a mai declarat Adrian Cuculis.

Reamintim de accidentul de pe data de 13 ianuarie, atunci când un polițist a accidentat două minore pe o trecere de pietoni din Sectorul 1. Una dintre fetițe, cea de 11 ani, a fost accidentată grav, fiind transportată la spital, unde a suferit o operație la picior. Cea de 13 ani a decedat pe loc.