Apar noi informații despre polițistul de 27 de ani care a provocat accidentul în care Raisa, o fetiță de doar 13 ani și-a găsit sfârșitul, joi, pe un bulevard important din Capitală. 

Se pare că polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni nu avea aproape deloc experiență pe teren. Bărbatul a lucrat în Anglia înainte de a fi încadrat la Poliția Română din sursă externă. Acesta avea doar două luni de pregătire în poliţie.

La momentul accidentului, polițistul care a răpit-o pe Raisa din viața părinților ei pentru totdeauna, se afla în timpul programului atunci când fetița a fost lovită mortal, dar nu și în misiune, scrie antena3. 

Ce spune avocatul familiei Raisei despre ancheta în curs

Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, a vorbit despre stadiul anchetei și spune că mai mulți polițiști vor fi audiați, în acest dosar,

„Ancheta se desfășoară pe repede înainte, pentru că s-au făcut mai multe audieri. Eu am participat aseară la prima audiere – a fost audiată acea doamnă care lucra la magazinul din colț și de fapt informațiile că a fost mutată cu bocancul s-au transformat din informații de presă în probe în dosar”, a spus el, potrivit sursei amintite mai sus.

Informații revoltătoare despre polițistul care a omorât-o pe Raisa, pe trecerea de pietoni. Cum a fost angajat la Secția 5
Captură TV / Libertatea

Informații revoltătoare despre polițistul care a omorât-o pe Raisa, pe trecerea de pietoni. A fost plasat sub control judiciar

Polițistul în vârstă de 27 de ani care a omorât-o pe Raisa este cercetat pentru omor din culpă și a fost pus sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Ancheta este încă în desfășurare.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Parchetului, Radu Călin, a explicat că agentul nu se afla în misiune atunci când a provocat tragicul accident.

„La acest moment, din administrarea mijloacelor legale de probă, s-a reținut că avea în funcțiune semnalele luminoase, dar nu și pe cele acustice, că nu se afla în misiune, iar procurorii nu au reținut incidența niciunei cauze justificative sau de neimputabilitate”, a transmis Radu Călin.