Informații de ultimă oră despre Horia Moculescu! Compozitorul are grave probleme de sănătate, iar în prezent este conectat la un aparat de oxigen. Bărbatul suferă de ceva timp de o boală pulmonare, care din păcate revine în sezonul rece. 

Informații de ultimă oră despre Horia Moculescu!

Problemele de sănătate îi cam dau bătăi de cap, în ultima vreme, lui Horia Moculescu! Compozitorul, în vârstă de 84 de ani, nu poate scăpa de problemele pulmonare, cauzate de fumatul excesiv.

Celebrul interpret vocal face un tratament numit oxigenoterapie, care are rolul de a-i crește cantitatea de oxigen din sânge. Fiica lui, Nadia, este cea care are grijă de el în permanență, conform Playtech. 

„Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge, a avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult, așa se întâmplă mai ales iarna, din cauza frigului.

Horia este conectat la acest aparat mobil, prin două fire fixate în nas. Acum se simte cu mult mai bine, după oxigenoterapie, starea de sănătate s-a îmbunătățit simțitor, nu are nevoie de internare, fiica lui se speriase foarte tare“, au declarat prietenii lui apropiați, pentru sursa citată anterior.

Mariana Moculescu, fosta lui soție, afirma în urmă cu ceva timp că artistul suferă de o boală gravă.

În general, Horia se simte bine, are grijă de el, este fost sportiv. E bolnav, dar se tratează. Nidia e mai mereu cu el, nu-l scapă din ochi. Se înțeleg foarte bine, o răsfață cu daruri, îi cumpără tot ce îi poftește inimioară. N-ai loc între ei!”, a declarat Mariana Moculescu pentru Impact.

Mariana și Horia Moculescu s-au împăcat

foto: arhivă personală

Mariana și Horia Moculescu au divorțat în urmă cu 20 de ani. Ani la rând, cei doi și-au aruncat cuvinte dure, însă în 2020 au reușit să se împace de dragul fiicei lor și să aibă o relație civilizată. Mariana Moculescu a revenit în România, după ce a locuit o vreme în Italia.

„M-am întors în țară în luna iulie a anului trecut, în urma unei depresii severe care s-a declanșat în Italia pe timpul pandemiei. Izolarea, traumele din trecut, resentimentele îngropate, plus prezența toxică a persoanei cu care locuiam în casă, vestitul italian, au condus la boală. Depresia este boală.

Acum suntem în relații cordiale. Nidia, fiica noastră, mi-a spus că Horia se simte bine cu sănătatea, nu l-am văzut de când am revenit în țară. Nu mai puteam locui în Italia, mi-era dor de țara mea, de fiica mea. Locuiesc la hotel, momentan”, spunea ea pentru Impact.ro.