Postarea mamei însărcinate a ajuns virală în toată lumea

Sigur nu o să mai vrei să ai mobilul aproape de tine atunci când dormi.

O mamă însărcinată din Western Sydney a suferit arsuri de gradul doi din cauza iPhone-ului ei 7.

Melanie Tan Pelaez avea iPhone-ul 7 conectat la încărcător și se uita la filme de pe dispozitivul ei când a adormit. Dimineața, s-a trezit cu o senzație de ace pe braț și a știut că ceva nu era în regulă.

Cum s-a întâmplat totul

@kurlyheadmarr♬ Hoist the Colours – Colm R. McGuinness

„M-am dus să mă îmbrac și mi-am dat seama că brațul meu era foarte roșu. Așa că m-am dus apoi la medicul de familie și m-au sfătuit că trebuie să merg direct la spital.

Spitalul a făcut o serie de teste. Și mi-a spus că semnul este o arsură de la un obiect străin. Și mi-a spus să verific în jurul patului meu pentru a vedea care ar putea fi cauza rănii.”, a scris pe pagina sa de Facebook.

Doamna Tan Pelaez a spus că bănuie că iPhone-ul ei 7 este de vină. Iar acest lucru a fost rapid confirmat. A potrivit marcajele de pe brațul său cu telefonul și încărcătorul. Mama însărcinată a spus că a dus imediat telefonul în Apple Store pentru a le povesti despre incident.

„Apple mi-a luat telefonul și detaliile. Dar a spus că nu ar fi putut fi telefonul. Deoarece nu avea un miros distinct.

Am primit apoi un telefon de la un membru al echipei executive care mi-a spus că acum predau problema și că a trimis telefonul unui tehnician superior din California pentru testare.”, a mai spus ea.

Doamna Tan Pelaez a spus că de atunci a fost la camera de urgență de două ori și a trebuit să se întâlnească cu un chirurg plastician pentru a discuta despre opțiunile ei de a trata cicatricea lăsată pe braț.

Doamna Tan Pelaez a spus că i s-a oferit un nou iPhone 7 de la Apple, dar asta este tot ce a venit de la gigantul tehnologic. Apple a confirmat că lucrează cu doamna Tan Pelaez pentru a investiga problema.

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.