Culiță Sterp se afla și sub influența drogurilor în momentul în care a produs accidentul de la Cluj. Analizele au arătat că tânărul avea o substanță interzisă în urină. 

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. Cu toate acestea, artistul nu a ținut cont de faima și poate influența pe care o are asupra oamenilor. 

Culiță Sterp și-a șocat toți fanii după ce a produs un accident grav pe o stradă din Cluj. Într-o filmare apărută în mediul online se vede cum bolidul condus de Culiță Sterp a trecut pe culoarea roșie a semaforului, cu o viteză extrem de mare, iar apoi a lovit din plin o altă mașină. După ce a provocat accidentul, artistul a fugit de la locul faptei. 

Culiță Sterp ar fi consumat marijuana

Inițial, oamenii legii l-au acuzat pe cântăreț de părăsirea locului accidentului, vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența băuturilor alcoolice. Asta nu e tot, din păcate. Raportul toxicologic a arătat că artistul avea urme de marijuana, sau așa cum spun tinerii „iarbă”, în urină. Așadar, în prezent, pe lângă celelalte trei acuzații, Culiță Sterp mai este cercetat și pentru conducere sub influența drogurilor. 

Informații bombă din dosarul lui Culiță Sterp! Ce au aflat anchetatorii despre artist: Are legătură cu drogurile!

În seara de 17 noiembrie, atunci când a fost găsit de oamenii legii și a fost testat, Culiță Sterp avea o concentrație de 0,41 mg/l alcool în aerul pur expirat. Ulterior, artistului i s-au recoltat mai multe probe biologice. Marți a ajuns la dosar și raportul toxicologic, care a arătat că Sterp avea urme de marijuana în urină. 

Plasat sub control judiciar timp de 60 de zile

Inițial, cântărețul a fost reținut pentru 24 de ore de către oamenii legii, iar apoi a fost eliberat. Anchetatorii au vrut să îl aresteze preventiv pe artist timp de 30 de zile, însă judecătorii au respins solicitarea, considerând că artistul nu este un pericol public. Cu toate acestea, cântărețul a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.