Informație de ultimă oră de la Casa Regală! Kate Middleton, afectată grav de dezvăluirile Prințului Harry. 

Prințul Harry a șocat, încă o dată, cu dezvăluirile făcute în noua sa carte, „Spare”. Aceasta a vândut un total de 1.430.000 de exemplare într-o singură zi în SUA, Canada și Marea Britanie. Vânzările au depășit chiar și cartea scrisă de fostul președinte al SUA, Barack Obama, „A Promised Land”.  

La începutul anului 2020, Harry și Meghan Markle au anunțat că demisionează din calitatea de membri ai Familiei Regale. Ulterior, ei au dat un interviu care a provocat haos total la Palatul Buckingham, dar nu s-au oprit aici. În noua sa carte „Spare”, Prințul Harry face dezvăluiri șocante.  

Prințul Harry ar fi băgat-o în spital pe Kate Middleton

Acesta a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, nu foarte apropiată, despre certurile cu prințul moștenitor, William, dar și despre moartea mamei sale. Kate Middleton, cumnata Prințului Harry, nu a scăpat de dezvăluirile fiului mai mic al Regelui Charles al III-lea. Despre aceasta, prințul a lăsat să se înțeleagă că ar fi invidioasă pe Meghan Markle și că ar fi avut prejudecăți rasiale. 

Legossip.net dezvăluie că în urma acestor dezvăluiri, Kate Middleton a fost internată de urgență la spital din cauza scăderii excesive în greutate. Deși această informație nu a fost confirmată oficial, din fotografii se poate observa că prințesa a slăbit foarte mult în ultima vreme.  

Colaj Substantial

Prințesa a cântărit 45 de kg

Informațiile apărute în presa britanică spun că Middleton s-a consumat foarte mult din cauza dezvăluirilor cumnatului său. Nu ar fi prima dată când ducii de Sussex îi fac rău lui Kate Middleton. În anul 2020, atunci când aceștia au lansat cartea Finding Freedom, Kate Middleton a ajuns să cântărească 45 de kg la înălțimea de 1.75 m.  

„Se pare că prințesa a făcut vizite secrete la spital, ceea ce este îngrijorător. Are amețeli și dureri de cap. Ar putea foarte bine să fie legat de faptul că este foarte slabă”, spunea, pe atunci, o sursă citată de revista Star. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.