ANAF a eșuat în ceea ce privește vânzarea bunurilor Elenei Udrea, motiv pentru care a aplicat o reducere.  

Recent, ANAF a scos la vânzare mai multe bunuri care i-au aparținut Elenei Udrea. Scopul acestei decizii a statului a fost de a recupera prejudiciul cauzat de fostul ministru în cazul „Gala Bute”. Lucrurile nu au mers, însă, așa cum își închipuiau inspectorii.  

Așadar, Fiscul a decis să scoată din nou la vânzare bunurile Elenei Udrea, de data aceasta cu o reducere de 25%. Mai exact, în prezent, terenurile fostului ministru se vând cu 600.000 de euro, după ce, în octombrie au fost scoase la vânzare cu suma de 800.000 de euro. Este vorba despre șase terenuri pe care fosta „blondă de la Cotroceni” le deține în apropierea lacului Străulești.  

ANAF a eșuat la licitația bunurilor Elenei Udrea

De asemenea, ANAF a mai încercat să vândă și două mașini confiscate ale fostului ministru, însă nu a avut succes. Este vorba despre un Mercedes de 17 ani, pe care a încercat să îl vândă cu suma de 7.767 de euro. De asemenea, Elena Udrea mai avea și un Fiat de 10 ani, pe care Fiscul a vrut să îl vândă cu suma de 7.234 de euro.  

Statul a luat decizia de a scoate la vânzare mai multe terenuri și bunuri ce au aparținut Elenei Udrea, pentru a recupera o parte din prejudiciul cauzat în dosarul „Gala Bute”. Este vorba despre recuperarea unei sume totale de nouă milioane de lei.  

Recent, ANAF a scos la vânzare mai multe bunuri care i-au aparținut Elenei Udrea. Scopul acestei decizii a statului a fost de a recupera prejudiciul cauzat de fostul ministru în cazul „Gala Bute”. Lucrurile nu au mers, însă, așa cum își închipuiau inspectorii.  
social media

În urma anunțului ANAF despre licitație, Elena Udrea a reacționat, spunând că pe lângă faptul că este ținută ilegal în închisoare, statul îi mai vinde și bunurile, lucru total ilegal.   

Elena Udrea mai are de stat 5 ani și câteva luni în închisoare

Se pare că fostul ministru se consumă foarte mult după gratii. Recent, ea a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, după ce ar fi leșinat, la Penitenciarul Târgșor. Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, fiind acuzată de luare de mită și abuz în serviciu, în dosarul „Gala Bute”. A avut mai multe tentative de a ieși din închisoare, însă judecătorii nu au fost de acord niciodată cu justificările ei. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.