Vești bune pentru toți clienții Lidl! Supermarketul oferă vouchere în valoare de 200 de lei! 

Lidl a decis să ofere vouchere în valoare de 200 de lei pentru anumite persoane. Toți cei care vor să câștige această sumă trebuie să respecte niște condiții. 

Vești bune de la Lidl pentru toți clienții! Toate persoanele care vor să câștige un voucher în valoare de 200 de lei trebuie să urmărească episodul serialului „Chef Mat”, corespunzător ediției în cadrul căreia vrea să se înscrie. Acesta trebuie să identifice cele trei ingrediente-cheie semnalizate prin grafică, atunci când invitații gătesc.

Care sunt condițiile

Totodată, participanții la concurs mai trebuie să cumpere, în perioada campaniei corespunzătoare ediției în cadrul căreia vor să se înscrie, produse din magazine lidl în valoare de cel puțin 70 de lei, pe un singur bon fiscal. Cel puțin un produs trebuie să fie unul dintre ingredientele identificate în episodul respectiv. 

„Pentru a se înscrie în Campanie, Participantul trebuie sa acceseze site-ul surprize.lidl.ro/chefmat și să completeze formularul destinat înscrierii în Campanie, corect și complet”, au transmis reprezentanții Lidl.

Informația zilei de la Lidl! Se dau vouchere în valoare de 200 de lei. Iată ce trebuie să faceți

Asta nu e tot! În afară de voucherele în valoare de 200 de lei, Lidl mai oferă și alte premii. De exemplu, în cadrul celei de-a șaptea ediție a emisiunii „Chef Mat”, care se desfășoară în perioada 30 septembrie-15 octombrie, participanții pot câștiga un aparat de vafe. 

Alte premii interesante de la Lidl

În ediția cu numărul opt, desfășurată între 1 și 15 noiembrie, participanții vor putea câștiga și un cuptor cu microunde, iar în cea de-a noua ediție, în perioada 1 – 15 decembrie, un alt premiu oferit este un espressor. În fiecare ediție sunt acordate câte cinci vouchere în valoare de 200 de lei. 

Voucherele în valoare de 200 de lei pot fi folosite pentru cumpărături în lanțul de magazine Lidl de pe teritoriul României în termen de cel mult un an de la data în care au fost primite, în urma acestei campanii. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.