O britanică  infectata cu SARS-COV2, îndrăgostită de țară și de tradiția noastră a ales să le spună românilor la ce să se aștepte atunci când vine vorba de COVID. Femeia vorbește fluent limba română pentru că a petrecut destul de mult timp în țară noastră experimentând voluntariatul în orfelinatele de la noi.

Reclamă

Infectată atât ea cât și copiii de vârste diferite, Tessa Dunlop susține că deși a avut inițial câteva simptome care au speriat-o, ulterior a putut duce fără probleme boala pe picioare, ajungând chiar în situația în care a putut să lucreze de acasă pentru jobul sau.

” Am simțit că pot să lucrez. A fost greu la început, eu aveam simptome mai pronunțate decât copii mei.”

Totodată aceasta susține că simptomele sale sunt în acest moement destul de numeroase însă mai puțîn intense . De la lipsa simțurilor gustului și al mirosului, la febra dureri de plămâni și piept și chiar hemoragii nazale, toate au reușit să îi rapuna organismul.

Chiar dacă acum a a depășit perioada critică, încă își simte corpul extrem de slăbit, iar temperatura rămâne de aproape trei sapatamani la 37,9.

Tessa Dunlop a ajuns în România încă din perioada post revoluționară și tot de atunci s-a simțit complet legată de cultura noastră. Dragostea pentru frumusețile țării noastre au determinat-o pe britanică să se întoarcă în repetate rânduri. În urmă cu ceva timp femeia și-a așternut gândurile și experiențele din țară noastră într-o carte intitulată ”To România with Love.”. Volumul a fost publicat în anul 2012 , iar de atunci s-a bucurat de un real succes în Marea Britanie.

 

Femeia de origine britanica a colaborat cu posturi cunoscute de televiziune ca prezentator tv si realizator emisiuni radio.Printre posturile cu care aceasta a colaborat se numara BBC, Discovery Channel sau History.