Se pare că Vulpita a cucerit multe inimi, inclusiv pe cea a manelistului.

În cursul zilei de astăzi, Vulpita a fost invitată de către Tzancă  la acesta acasă, pentru a-și demonstra calitățile de gospodină, spune acesta ca a supus-o la un test un materie de curățenie, iar aceasta s-a descurcat de minune.

În cadrul unei emisiuni de maximă audientă Tzancă a declarat că a primit foarte multe propuneri ca Vulpita să participe la evenimente private, ca dansatoare. Acesta  va cânta la un eveniment privat în Germania de ziua îndrăgostiților, iar patronul clubului a invitat-o și pe Vulpita, spunand artistul că acesta chiar a insistat. Tzancă spune ca este conștient că Viorel nu ca fi de acord ca Vulpița să meargă cu el, însă este dispus să ii facă o propunere și acestuia în speranța că va putea onora invitația patronului din Germania

Întrebată daca ar dori sa danseze la clubul din Germania, Vulpița spune că nu, nu mai vrea sa mai danseze vrea sa meargă acasă cu Viorel.

Viorel la auzirea acestei vesti a afirmat că nu va fi niciodată de acord ca iubita sa să meargă singura cu Tzancă , însă împreună ar putea fi o șansă.