Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a avut o evoluție extraordinară în ultima perioadă. Aceasta s-a stabilizat atât financiar, cât și din punct de vedere sentimental. Fosta concurentă nu mai apare la televizor, însă are parte de alte proiecte frumoase.

Marinela Mavrodin a participat în sezonul 4 al emisiunii „Insula Iubirii”, unde a făcut ravagii. Tânăra a venit împreună cu iubitul ei, Iulian, pentru a-și testa relația și sentimentele. Deși ea este cea care a picat în plasa unei ispite, acum este cât se poate de fericită.

Unde a ajuns să lucreze acum Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”

Faima Marinelei s-a încheiat o dată cu povestea de dragoste dintre ea și ispita Cristi. La sfărșitul emisiunii, frumoasa concurentă și-ar fi dorit să continue relația cu acestă. Însă, norocul nu a fost atunci de partea ei. Acesta i-a transmis un mesaj emoționant în care îi explica de ce nu poate fi împreună cu ea. De asemenea, bărbatul i-a transmis să mai lucreze la atitudinea și principiile ei în viață.

Se pare că Marinela a luat în serios acel sfat, iar acum este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. A renunțat la aparițiile de la Tv și acum lucrează ca Asistent Manager la o clinică estetică. Însă, aceasta câștigă bani și din colaborările sale din mediul online.

„Dragilor, de 3 luni fac parte dintr-un proiect de suflet de care sunt foarte mândra. Dr Pascal Dameh, pe lângă medicul meu favorit, a devenit prietenul meu, dar si mentor in dezvoltarea profesională. Ii mulțumesc ca mi-a oferit oportunitatea sa fac parte dintr-o echipa așa mare si sa am posibilitatea sa stau de vorba cu voi, viitoarele paciente! Va aștept la clinica, unde ma veți găsi in fiecare zi.”, a transmis aceasta la ultima postare de pe Instagram.

Incredibil! Unde a ajuns să lucreze acum Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Insula Iubirii” și „Puterea Dragostei”. Ce s-a ales de faima ei. VIDEO
Instagram

Marinela Mavrodin o femeie împlinită pe toate planurile

Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” se poate declara fericită din toate punctele de vedere. Deși a suferit după pierderea ispitei Cristi, aceasta s-a pus repede pe picioare. A mai încercat să apară la televizor, participând la o emisiune matrimonială, de unde a plecat chiar cu un soț.

Marinela Mavrodin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Uruc. Cei doi și-au unit sufletele oficial pe 5 aprilie anul trecut. Au primit urări și felicitări de la toată lumea care i-a susținut încă din emisiune. De Crăciun s-au asortat și s-au pozat pe Instagram pentru fani.

Incredibil! Unde a ajuns să lucreze acum Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Insula Iubirii” și „Puterea Dragostei”. Ce s-a ales de faima ei. VIDEO
Instagram