Se pare că Adi Sînă de la Akent a uitat de România în ultimul timp. Cu toții am cântat melodiile lui la petreceri, dar acum alți oameni se bucură de ele.

În ultimul timp, Adi a început să cântă doar în Asia. Pandemia a afectat destul de rău evenimentele din România, iar cântărețul a găsit soluția perfectă. Sînă s-a filmat recent cântănd la nunta unor indieni, iar artistul este extrem de apreciat și mult mai bine plătit.

Adi Sînă e iubit de toată Asia

Melodiile cântărețului vor rămâne mereu foarte ascultate, aparent în toate colțurile lumii. Chiar dacă arta a fost extrem de afectată în ultimii doi ani de zile, Adi Sînă nu s-a lăsat și s-a reinventat. Pe lângă concerte internaționale, îndrăgitul artist și-a făcut o afacere, împreună cu Anca, soția sa.

„Cosmeticele îmi ocupă 80% din timp, iar muzica doar 20%. Acum ne ocupăm de BioAsPure, firma noastră online de cosmetice. Am muncit mai mult în pandemie decât în timpuri normale într-un alt domeniu. Împreună cu Anca am deschis un brand de cosmetice şi am lucrat foarte mult la proiectul acesta.

Adică m-am reprofilat. N-am renunţat la muzică, am stat mai puţin în studioul de înregistrări, am concerte în fiecare săptămână. Şi cu toate acestea lucrez în fiecare zi la partea de cosmetică, pentru că a trebuit să învăţ, să o iau de la zero. Acum ştiu totul despre vopsele de păr, creme antiîmbătrânire.

M-am documentat foarte mult cu un an înainte de pandemie, am deschis magazinul acesta. Iar în pandemie ne-am extins şi am învăţat foarte multe lucruri despre zona asta. Am făcut muzică ani de zile devenind o rutină, iar acest proiect m-a făcut să studiez mult şi să învăţ lucruri noi. O să lansez şi o linie de bărbaţi toamna asta şi sper că va fi bine”, a mărturisit Adrian Sînă pentru Click!.