Fostul premier Mihai Tudose s-a reînscris în politică, însă în PSD, după ce, nu de foarte mult timp, acesta şi-a dat demisia în urma unui conflict puternic purtat cu Victor Ponta.

Adeziunea de revenire a lui Tudose a fost făcută public chiar azi, de primarul din Brăila, Marian Dragomir.

„Mihai Tudose intră în echipă! Cel mai bun Prim-ministru, brăileanul care a semnat şi demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forţă la PSD. Cu prietenie şi respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost uşor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferenţa”, a scris Dragomir pe pagina sa de Facebook.

„Am crescut împreună, am evoluat diferit, dar de fiecare dată am susţinut Brăila. Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri şi în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior sa pună interesul lor înaintea normalităţii. Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să şteargă Brăila de pe harta investiţiilor. Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei şi modernizarea PSD. Mulţumesc, Mihai”, a completat Dragomir.

Europarlamentarul Mihai Tudose şi-a dat demisia din Pro România, iar cererea adresată organizaţiei Brăila a fost postată pe Facebook.

”Vă rog să luaţi act de demisia mea din calitatea de membru al Pro România. Motivele acestui act şi anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate nu le mai detaliez”, se arată în cererea de demisie depusă pe 2 decembrie.