Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a ieşit public cu noi declaraţii legate de alegerile locale. Acesta a povetsit,  la „Marius Tucă Show”, că alegerile generale vor fi organizate în 5 decembrie, iar cele locale la sfârșit de septembrie sau la începutul lunii octombrie.

Reclamă

„Alegerile vor fi în 5 decembrie, alegeri generale, iar alegeri locale, încercăm să organizăm la sfârșit de septembrie început de octombrie”, a spus Rareș Bogdan.

Rareş Bogdan a mai fost întrebat şi dacă mai are în plan să participe la alegerile pentru Primăria Capitalei, împotriva Gabrielei Firea. Acesta a răspuns tranşant că nu, deoarece preferă să rămână europarlamentar.

„Nu sunt interesat de o carieră în administrație în Primăria Capitalei, nu vreau să candidez. Eu rămân europarlamentar, rămân în zona politic”, a declarat Bogdan.

De altfel, primvicepreşedintele PNL este de părere că Guvernul PNL a ştiut să ţină în frâu, cel puţin până acum, pandemia de coronavirus.

„PNL, după un an fabulos, 2019, după câștigarea alegerilor prezidențiale, a venit perioada guvernării, negociind cu 8 grupuri politice am investit un guvern. Au început primele măsuri guvernamentale, iar la început de martie pandemia COVID-19 a lovit în plin România. Din punct de vedere al crizei medicale, cred că România s-a descurcat mai bine decât se spera”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

Guvernul şi preşedintele vor face echipă pentru planul de relansare economică, potrivit lui Bogdan.

„E cel mai pregătit dintre președinții ultimilor 30 de ani, a gestionat un oral care s-a dezvoltat fantastic, Sibiul, nu va face greșeli, nu va lua decizii pe care să le întorcă ulterior”.